Uno Finans – Omtale

Uno Finans – Omtale
Vurdering: 5/5

Uno Finans – en omtale

Uno Finans er en finansiell mellommann som for det meste eies av sine ansatte. De kan formidle ulike typer lån til privatkunder fra en rekke banker og finansinstitusjoner.

Du kan motta lånetilbud fra mange banker og få strømlinjeformet søknadsprosedyren ved å besøke nettsiden deres. Som et resultat har du nå en rekke finansieringsalternativer å velge mellom.

Bare fyll ut en lånesøknad, så tar de seg av resten; når bankene har gitt sine tilbud og tilbakemeldinger, vil du bli vist dem.

søk-her

Eff: 11 % 200.000,- 10 år Kost: 122.092,- Tot: 322.092,-

Hva tilbyr Uno Finans?

Uno Finans er en lånemegler / låneagent som har spesialisert seg på Forbrukslån, Refinansiering og Omstartslån. De henter tilbud fra 21 banker (i skrivende stund), og tjenesten er 100% gratis og uforpliktende for deg som lånekunde.

For deg som søker lån er det både gratis og uforpliktende å bruke Uno Finans sine tjenester. Det er helt opp til deg om du velger å benytte deg av et lånetilbud, selv om det blir gitt et. Det er kun bankene og finansorganisasjonene som Uno Finans handler med som betaler dem.

Bankene de samarbeider med, belaster deg ikke mer for å bruke tjenesten deres enn de ville gjort hvis du søkte om lån direkte i banken. Lånerentene er ofte lavere siden de er klar over at de konkurrerer om virksomheten din og at søknader som kommer fra dem videresendes til andre institusjoner. I tillegg hjelper de deg med å spare massevis av tid ved å koble deg til en rekke institusjoner slik at du kan sammenligne avtaler.

Hvem kan bruke Uno Finans til å få lån uten å stille noen sikkerhet?

Kvalifikasjonskravene for usikrede lån varierer mellom banker, selv om flertallet vurderer søkernes alder, inntekt og tilbakebetalingsevne.

Det er nødvendig å:

  • Være over 18 år (Noen banker krever at du er eldre enn dette også).
  • Ha en fast inntekt.
  • Ikke ha inkasso- eller betalingsanmerkninger.
  • Godta at du vil bli gjenstand for en kredittsjekk.

Uten sikkerhet tar bankene en stor risiko når de låner deg penger, og det er vanligvis vanskelig å få lån hvis du ikke har jobb. I tillegg anbefales det ikke, fordi jo lenger du venter med å betale tilbake lånet, jo mer renter vil påløpe.

Boliglån

Hvorfor avviser banken de som søker om boliglån uten fast jobb?

I dag fylles de fleste lånesøknader ut elektronisk på nett, og bankene har allerede satt opp de grunnleggende kravene du må tilfredsstille for å bli godkjent for et boliglån. Siden fast ansettelse typisk er en av disse, er det typisk at en med variabel inntekt blir nektet av tradisjonelle banker på stedet.

Selvfølgelig har noen banker strammere retningslinjer enn andre, men hvis du har blitt nektet av en, vil du helt sikkert bli nektet andre steder også. Det er fordi de fleste banker legger stor vekt på din faste inntekt.

Store mengder er typisk involvert i et boliglån, og få mennesker vil låne ut store summer hvis de er usikre på hvordan de skal returneres. Derfor vil bankene sørge for at du skal kunne betale ned lånet når det forfaller.

Som et resultat av din faste jobb er banken i stand til å garantere din kompensasjon for de kommende månedene. På den annen side, hvis inntekten din er uforutsigbar, må banken påta seg en større risiko fordi du er usikker på din månedlige inntekt for den kommende perioden.

Uno Finans – Hva sier kundene?

Når vi tar en kikk hos Trustpilot ser vi med en gang at Uno Finans har tilnærmet full score. De har fått 4,8/5 mulige stjerner, noe som er skyhøyt. Hele 87% av anmelderne har gitt 5 stjerner, og 9% har gitt dem 4 stjerner.

Vi kan lese ting som: “Ryddig og bra!”, “Enkelt og lett forståelig”, “Veldig bra kundeservice”, “En positiv og ryddig bedrift,som stiller krav,og opptrer proffesjonelt.”, “Fikk raskt et bra tilbud”, “Dette gikk kjempe fort og var veldig enkelt!” blant mange andre.

Hvor finner du Uno Finans:

Uno Finans AS
Skippergata 33
0154 Oslo

Tlf 40 00 51 60
kundeservice@unofinans.no