Sambla – Omtale

Sambla – Omtale
Vurdering: 4.6/5

Sambla – omtale

Sambla betrakter seg selv som den nye generasjonen låneformidler. De sammenligner tilbud fra over 20 forskjellige banker for å tilby sine kunder best mulige betingelser på banklån. De har over 140 medarbeidere som elsker å gjøre en forskjell. De kan også skilte med at de tar tryggeheten til sine kunder på alvor, og bruker SSL-sertifisering med krypterte data.

Nøkkelinformasjon om Sambla:

 

check-1 Personer fra 23 år og opp kan søke om lån

check-1 Lån inntil 600.000 kr

check-1Du må ha norsk statsborgerskap

check-1Minimum inntekt på 10.000 kr kreves

 

søk-her
Renten er variabel og settes individuelt. Anuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 6,95%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 7.18%. Totalkostnad: 177 999 kr eller 2 967 kr/måned (60 bet.). Nedbet.tid 1-15 år. Nom. rente 6,9%-24,9%

Mange tilbud

Ulike forbrukere får ulike vilkår fra hver bank. Før du spør er det vanskelig å vite hvilken bank som er ideell for deg. Du kan motta tilbud fra opptil ni forskjellige banker ved hjelp av Sambla. Deretter bestemmer du og en av våre personlige rådgivere det tilbudet som best dekker dine behov.

Sambla har avdelinger i både Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Hva kan du få hos Sambla?

Sambla samarbeider altså med 20 banker og lånegivere, og kan tilby ulike typer lån for sluttbrukere. Både forbrukslån, refinansiering med sikkerhet og billån er noen av tingene Sambla tilbyr under deres lånemegler-tjeneste.

Forbrukslån hos Sambla

Som kjent er forbrukslån en type usikrede lån der man selv kan velge hva pengene skal brukes til. Dette øker sannsynligheten for at du blir godkjent for den beste forbrukskreditten med den laveste renten. Ethvert formål, inkludert refinansiering, er tillatt for bruk av lånet.

Alle partnere gir deg en kort forklaring på søknaden din. For å få raskere betalinger aksepterer alle långivere signering med BankID. Du kan søke om forbrukslån hos Sambla på inntil 600 000 kr.

Låneforskriften fra departementet angav en maksimal nedbetalingstid for forbrukslån. Husk at du fortsatt kan be om 15 års nedbetalingstid dersom du ønsker å refinansiere forbrukslånet.

Sambla tilbyr refinansiering med sikkerhet

Vurderer du å refinansiere en gjeld med eiendom som sikkerhet? Å refinansiere et lån kan virke skremmende og komplisert, men det har faktisk potensial til å forbedre økonomiske forhold. Heldigvis kan Sambla hjelpe deg med det, og vi vil utforske alternativene dine.

Å refinansiere med sikkerhet er ofte omtalt som et omstartslån i dag. Man kan få bakt inn flere smålån og kreditter inn under samme lån som er på boligen din. Med sikkerheten til huset ditt og en enkel refinansieringssøknadsprosess hos Sambla kan du få kontroll over problemet med mange lån og kreditter, og høye avdrag hver måned.

Billån fra Sambla

Billån hos Sambla

Samblas billånskalkulator vil umiddelbart gi deg beskjed om hvor mye du kvalifiserer for, og når du har søkt om det angitte lånebeløpet vil en av Samblas rådgivere kontakte deg for en helt uforpliktende prat. I tillegg vil konsulenten din kunne sette sammen tilbud fra andre banker, noe som gir deg muligheten til å velge den som best dekker dine behov.

Sambla søker hos alle 20 bankene de samarbeider med. Derfor vil du få 20 ulike tilbud på billån hos dem. Lånetilbudet du synes er best bekreftes enkelt med BankID. Deretter betales det ut til din konto, slik at du gå videre med kjøp av bil.

Hva sier kundeerfaringene på nettet om Sambla?

Vi har tatt en titt på Sambla i verdens mest brukte kundetilfredshetstjeneste, TrustPilot.com. Her ser vi at de har hele 4,9 / 5 stjerner, og har fått beskrivelsen “Excellent”, som betyr “Enestående”. Dette vil si at generelt sett er folk meget fornøyde med tjenesten Sambla yter.

Så hva sier kundene?

“Veldig bra for meg og min hverdag”, “Kjempe fornøyd med alle!:)”, “jeg var fornød med tjenesten jeg fikk”, “Hyggelig kundebehandler .Søknaden gikk raskt og enkelt😀Storfornøyd 😀”, “Veldig hyggelig og Hjelpsomme”. “Takker for flott service og hjelp av Ida Skantze”… Og slik fortsetter det.

Hvilke banker sammenlignes hos Sambla?

TFBank, Komplett Bank, Nordax Bank, Nordea, Santander, Bank Norwegian, Lea Bank, Avida, Collector Bank, Ferratum Money, Easybank, Ikano Bank, Kraft Bank, Re:member, Instabank, Ya Resurs, Thorn PrivatFinans, mybank, Resurs, Svea, Aprila, Bluestep.

Hvordan komme i kontakt med Sambla?

Kundeservice kan nås på tlf: 33 22 29 70 eller på epost: kundeservice@sambla.no

Sambla AS
Arbins gate 2
0253 Oslo
Org. nr 917 454 000