Lendo – Omtale

Lendo – Omtale
Vurdering: 4.6/5

Lendo – Omtale

Lendo er en lånemegler som sammneligner 26 forskjellige banker i skrivende stund. De er eid av Schibsted-konsernet, som også eier blant annet VG, Aftenposten og Finn.no.

De hjelper tusenvis av kunder hver måned med å refinansiere kredittkort, personlige lån og smålån eller med å finne det beste tilbudet på et nytt lån for en forbruker. De oppnår dette ved å distribuere søknaden din til ulike banker slik at de kan konkurrere om å gi deg de beste betingelsene. Du velger den finansieringen som passer best for dine behov.

Nøkkelinformasjon om Lendo:

 

check-1 Lån opptil 500.000 (800.000 på billån)

check-1 Effektiv rente fra 7,55%

check-1 Du må være fylt 20 år for å søke

check-1 Minimum 120.000 kr i inntekt

check-1 Ingen betalingsanmerkninger

check-1 Signering via BankID

check-1 Søk hos mer enn 25 banker

 

søk-her
Eksempel: 11% kr. 120000, o/5år Kost34341, Tot154341.

Lendo tilbyr billån

Du bør ikke bestemme deg for hva slags billån du ønsker før du har søkt og kanskje til og med mottatt et tilbud. Så snart du har sendt inn søknaden, vil du motta tilbud på både med og uten sikkerhet. På denne måten kan du i fred og ro velge det lånet som passer for deg. Det er selvfølgelig uforpliktende å søke om billån.

Lendo henter inn tilbud fra mange banker til deg når du søker hos oss om billån. Valget av den ideelle renten blir da enklere. Basert på detaljene du har gitt og kredittdataene som er samlet inn, formulerer hver enkelt bank en samlet vurdering. Det vil dermed være variert hva slags rente du blir tilbudt.

Sammenlign forbrukslån hos Lendo

Lendo tilbyr forbrukslån med effektiv rente helt ned til 7,55 prosent til de som søker via oss. Avhengig av gebyrer og periode tilsvarer dette en nominell rente på rundt 6,99 %. Den nominelle renten er typisk det bankene bruker for å markedsføre selv. Men fordi den dekker alle utgifter og gebyrer, må du være klar over den effektive renten.

Å sende inn en søknad hos Lendo er gratis og uforpliktende. Du har ikke bundet deg til noe før gjeldsbrevet blir undertegnet med BankID. Lendo har konsulenter som sitter klare til å besvare din henvendelse og hjelpe deg med å finne et gunstigere lån.

Sammenlign forbrukslån hos Lendo

Refinansiering gjennom Lendo

Lendo tilbyr også refinansiering av smålån og kreditter gjennom sine samarbeidspartnere. Har du utestående mange små kreditter og lån eller kanskje kredittkort, kan en søknad om refinansiering være en god ide. Da får du samlet alt sammen under ett lån, og ett fast avdrag hver måned med lavere rente.

Gitt at begge lånene i utgangspunktet gis uten sikkerhet, er et refinansieringslån og et forbrukslån grunnleggende likeverdige. Prosedyren for refinansiering i banken er litt annerledes, som er forskjellen. Banken vil nesten alltid sørge for å gjøre opp gjelden du angir på søknaden før du setter inn eventuelle restmidler på kontoen din.

Du vil med andre ord ikke alltid motta hele beløpet av refinansieringslånet for å betale ned gjelden. Ønsker du å organisere økonomien din, er dette det sikreste alternativet for banken og deg. Det sparer deg også for massevis av tid og krefter.

Hva sier kundene om Lendo?

Vi tok en titt på Trustpilot.com for å sjekke nærmere ut om Lendo, og det viser seg at de har hele 4,7 / 5 stjerner, noe som tilsier at de aller fleste er meget godt fornøyd med servicen til Lendo.

Når vi leser vurderingene sier folk slikt som: “Raskt og effektivt opplegg”, “Fra søknad til utbetaling gikk det utrolig fort”, “Veldig bra tjenester, og rask prosess! Disse vet hva de driver med”, “Veldig brukervennlig og enkelt”, “Veldig rask og god behandling av søknad.”.

Lendo Part of Schibsted AS

Hagegata 22
0653 OSLO
Org. nr 997 523 814

kundeservice@lendo.no
Tlf 22 00 70 70