Lån til Gjeld

Lån til Gjeld
Vurdering: 4.5/5

Søk lån til Gjeld

Ved å benytte en lånemegler, kan du få ned dine månedlige avdrag, og få full kontroll på gjelden du har opparbeidet. Vi har her en oversikt over noen av de mest populære lånemeglerne i Norge. De står klare til å hjelpe deg og vil behandle din søknad, og sende den ut til mange banker samtidig.

Populære lånemeglere

Hvorfor bruke personlige lån for å samle kredittkortgjeld?

Et personlig lån er den beste måten å konsolidere kredittkortgjeld på. Dette er tingene du bør vurdere før du søker om et personlig lån for å konsolidere gjeld.

Når du bruker kredittkortet ditt til å kjøpe noe, gir det deg en utrolig god følelse av selvtillit. Men når du ser på kredittkortutskriften din blir du overveldet av hvor mye gjeld du har.

Det kan være vanskelig å tro at selv med de minste månedlige betalingene du gjør på kredittkortet ditt, kan det ta mange år før du betaler ned gjelden.

Hvorfor er folk slaver av kredittkortgjeld?

For det første er kredittkort enkle å få tak i fordi de er lån uten sikkerhet. Det er enkelt å sveipe kredittkortene dine og samle opp gjeld, siden det praktisk talt ikke er bytte av varer eller penger. Det fungerer ubevisst.

Du kan konsolidere gjelden din med et personlig lån. Midlene fra et konsolideringslån kan altså brukes til nedbetaling av kredittkortgjeld. I stedet for å betale flere månedlige kredittkortregninger, betaler du bare én personlig lånebetaling.

Et personlig lån kan gi en lavere rente enn dine kredittkortutstedere hvis du har utmerket kreditt. Personlige lån lar deg velge nedbetalingstiden som passer dine behov.

Noen långivere vil til og med sende kreditorene dine betalinger, slik at du ikke blir fristet til å bruke lånemidlene på noe annet. Mange långivere lar deg søke om prekvalifisering slik at du kan sammenligne alternativene dine uten å måtte påvirke kredittscore.

Fordeler ved å bruke et personlig lån for å betale ned kredittkortgjelden din

1. Nyt lavere renter

Rentene på privatlån er vanligvis lavere enn på kredittkort. Din kredittscore vil påvirke renten på ditt personlige lån. Det vil imidlertid fortsatt være mye lavere enn kredittkort, så dette blir en solid besparelse!

2. Reduser betalingene dine

Lånetiden for et usikret forbrukslån er ikke lenger enn femten år. På grunn av den lave renten på personlige lån, vil dine månedlige betalinger bli lavere hvis du har en lengre låneperiode.

3. Det er færre avdrag

Annet enn utgifter, kan kredittkort, studielån og medisinske regninger øke din økonomiske byrde. Det kan hende du ikke er i stand til å foreta betalingene dine i tide, og dette kan ødelegge din personlige økonomi.

Prosessen med å kombinere flere gjeldsposter med et personlig lån er forenklet. Du kan fokusere på én gjeldskilde i stedet for å koordinere mange kontoer.

Du vil føle deg mindre stresset ved å forenkle betalingene dine. I stedet for å bruke tiden din på å logge inn på flere nettkontoer og se etter regningene, vil du ha mer tid til å være kreativ, emosjonelt velvære og være sammen med venner og familie. Å konsolidere gjelden din kan hjelpe deg med å gjenvinne fornuften.

Bruk av boliglån med sikkerhet for å samle gjeld

Du kan låne på boligen din for å få penger og betale for nesten hva som helst. Disse lånene er ofte billigere enn personlige lån og kredittkort, så det kan høres ut som et godt valg. Hvis du ikke klarer å foreta betalinger, kan utlåner starte prosedyrer som fører til at du kan miste hjemmet.

Et lån med sikkerhet i bolig, også kjent som et andre boliglån, er et engangslån. Långivere ønsker å vite om boligens egenkapital og evne til å betale tilbake lånet. De vil også vite hvor du har tenkt å bruke pengene. Egenkapitallån brukes tradisjonelt til å øke boligens verdi, for eksempel til å betale for ombygging av kjøkken eller et nytt tak.