Forbrukslån 20 år

Finn beste forbrukslån for 20 år med vår sammenligning av lånemeglere.

  • Sammenlign meget populære lånemeglere i Norge.
  • Få tilbud fra opptil hele 23 forskjellige banker og lånegivere.
  • Len deg tilbake og velg ut det tilbudet du liker best.
  • 100% uforpliktende, trygt og gratis!

Forbrukslån for 20 år+

Ofte stilte spørsmål om Forbrukslån (FAQ):

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet fra 5000,- kr helt opptil 500.000,- kr. I noen skjeldne tilfeller kan man låne inntil 600.000,- kr. Forbrukslånet kan brukes til hva du vil.

Søknadsprosessen for forbrukslån er ganske så rett fram. Du velger deg ut en lånemegler, som igjen søker hos mange ulike banker samtidig. Så velger du ut det tilbudet du synes er best. Husk bare på å ikke søke hos flere lånemeglere samtidig, da flere av dem samarbeider med mange av de samme bankene, og ved å søke hos flere meglere samtidig vil forsinke prosessen.

Å bruke forbrukslån som egenkapital til boligkjøp er noe vi fraråder på det sterkeste. Forbrukslån har en god del høyere rente enn et boliglån, og du vil da få to separate lån å betale på. Forbrukslån skal brukes til forbruk, og ikke bolig eller eiendom.

For å finne ut hvem som har best forbrukslån, er det enklest å sende inn din søknad via en lånemegler. Da vil megleren sende din søknad videre til mange ulike banker som konkurrerer seg i mellom med å gi deg det beste lånetilbudet. Da velger du det du synes er best.

Forbrukslån har en god del høyere rente enn f.eks. billån og boliglån. Det kan forklares med at du ikke trenger å stille eiendom som sikkerhet for lånet. Forbrukslån fåes med nominell rente fra 4.9% i Norge.

Forbrukslån er ikke farligere enn andre typer lån. Men som alltid skal man ha en plan for lånet, og man skal alltid betale ned i henhold til avtalen som inngås. Husk alltid på at du ikke låner mer enn du faktisk trenger. Forbrukslån kan brukes til mange ulike ting, som f.eks. uforutsette utgifter, eller en etterlengtet ferietur og andre ting.

Du kan søke hos de ulike lånegivere og banker selv, noe som er tidkrevende og mye arbeid. Eller du kan gå via en anerkjent lånegiver, som en av dem du finner i vår oversikt øverst på denne nettsiden. Da sendes din søknad til opptil 23 ulike banker og lånegivere samtidig, og du kan i ro og mak sette deg ned å velge ut det tilbudet du liker best.

ET FORBRUKSLÅN KAN DU BRUKE TIL HVA DU VIL!


En lys idé

Pusse opp kjøkkenet?

Du vet for eksempel at verdien på huset ditt øker betraktelig med et nytt kjøkken.

23

En Søknad

Du søker om et lån

En enkel søknad sendes gjennom en lånemegler til mange ulike banker.

Søknaden innvilges

Prosjektet kan begynne

Etter at pengene er motatt på din konto kan jobben endelig starte. Drømmekjøkkenet er på vei.

Våre samarbeidspartnere er erfarne lånemeglere som behandler din søknad trygt og effektivt.


​Når du skal sende inn din søknad via en lånemegler for å hente inn de beste tilbudene, er det viktig at du ikke sender inn søknad hos flere meglere samtidig.


Dette er fordi mange av meglerne samarbeider med flere av de samme bankene, og vil forsinke din søknadsprosess.

Lånemegler kundeservice

Banker som tilbyr forbrukslån til 20-åringer

Vi har samlet de beste leverandørene av forbrukslån over 20 år. Mange søker seg til flere banker og låneleverandører med en søknad. Det beste kan gjelde så mange som 23 banker.

 

Som 20-åring har du straks flere valgmuligheter blant lånemegler kontra hvis du bare er 18 år gammel. Vi har her en oversikt over noen du kan søke hos.

 

For at en 20-åring skal være kvalifisert for et forbrukslån, er det visse minimumskrav. Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger, ha en jevn inntekt, og har bodd i Norge i høyst 5 år.

 

Banken trenger ikke å vite hvor pengene går før den kan låne penger ved hjelp av denne typen lån. Selv om de effektive rentene vanligvis er høyere enn boliglån, er de betydelig lavere enn de på kredittkort.

Hva er fordelene med et forbrukslån?

Disse långiverne er åpne for å ta risiko. Fordi et forbrukslån er et usikkert lån, er det ikke et banklån. Det er ingen forpliktelse til å pantsette noe, og det er ikke noe krav om å spesifisere hvor pengene skal gå. Etter at du har bestemt deg for lånebeløpet, kan du søke i flere banker for å se hvilken som gir den beste avtalen.

 

Mens de fleste låneleverandører har en aldersgrense på 23 år – 25 år for forbrukslån, er det mange långivere som lar deg få tilbud så tidlig som 20 år. Du kan godta eller avvise tilbudene du mottar, og søknaden din er ikke bindende.

 

Få forbrukslån for å finansiere prosjektene dine

Folk som låner forbrukslån gjør det ofte fordi de har prosjekter som de ønsker å fullføre, men ikke har midler. Du kan få lån til renovering eller lån til land.

 

Husk at lån alltid må tilbakebetales i sin helhet. Det er ikke lurt å låne mer enn du faktisk trenger.

 

Alternativer til studielån

Et kredittkort er et alternativ til et lån. Disse kortene har en renteperiode på 0%, men har en ekstremt høy effektiv rente etter den tiden. Hvis du ikke kan betale tilbake lånet, kan rentene stige.

 

Forbrukslån har vanligvis en lengre nedbetalingstid enn kreditt. Store lån kan ha en nedbetalingstid på opptil 15 år.

 

Du kan også låne penger rentefri fra familie og venner hvis du ikke vil ta opp et stort forbrukslån fra långivere. Usikrede lån er ofte lettere å få, siden du må ha minimum 100.000 i årlig inntekt.

 

Lån uten sikkerhet eksempel med rentesats

Bank Norwegian: Etablert. Effektiv rente 16,5%, 100 000 per år. geb. 950, kostet 16 682. Kr totalt: 116682. Forfall: 1-5 år. Maksimum.

 

Komplett Bank: Nominell rente 9,4%, Effektiv rente 10,06%, 300 000 kr. o/7 år, etbl. 0 kr., kostnad 113 519 kr., totalt 413 519 kr. Løpetid 3-15 år. Maks. effektiv rente 28,22%.

 

Hvor mye penger du kan låne fra banker vil avhenge av alder, inntekt og tilbakebetalingsvilkår. De fleste banker vil gi deg en låneavtale hvis du låner mindre enn 5000. Men hvis du ber om 500 000, kan det være vanskeligere å få et forbrukslånstilbud.

 

Husk at for å få raskt svar er det viktig å ikke søke om forbrukslån hos flere norske banker gjennom flere lånemeglere samtidig. Det holder at du velger deg ut en. Når du skal søke hos en lånemegler får du uforpliktende tilbud for å finne det lånet som du synes passer deg best.

 

Ikke lån mer enn du trenger. Har du behov for 10 000 kr, søker du om det. Har du behøv for et høyere lånebeløp søker du om dette beløpet. Ikke gå amokk.

 

Du er ansvarlig for økonomien din

Du, som folk flest, får ta ansvar for økonomien din når du blir 20 år. Du har mange muligheter som 18-åring. Du kan gjøre alt fra å låne penger til å kjøpe hus til å drikke øl til å gå på puben.

 

En av de viktigste leksjonene du kan lære i ungdommen din er hvordan du styrer pengene dine og økonomien.

 

Kunder som kan betale regningene i tide og ha gode økonomiske poster, er en stor ressurs for bankene. Dette er det beste grunnlaget for å senere kunne ta opp gjeld.

 

Det er altså utrolig viktig at du ikke låner mer enn du kan betale tilbake for å sikre at du kan betale gjelden. Det er lån uten sikkerhet, men alt av gjeld skal betales tilbake.

Tilbud på tjenester som fins på nettstedet er kun et utvalg, og må ikke tolkes som fullt dekkende for markedet.

Vi mener fortsatt at våre leverandører tilbyr gode tjenester og er verdt å besøke. Nettstedet drives med et kommersielt formål. 

Nettstedet benytter seg også av informasjonskapsler (Cookies) for å levere en sømløs opplevelse.

Copyright © 2021 - Finanza.no

Kontakt oss | Personvern

kundeservice@finanza.no