Forbrukslån 18 år

Finn beste forbrukslån for 18 år med vår sammenligning av lånemeglere.

  • Sammenlign meget populære lånemeglere i Norge.
  • Få tilbud fra opptil hele 23 forskjellige banker og lånegivere.
  • Len deg tilbake og velg ut det tilbudet du liker best.
  • 100% uforpliktende, trygt og gratis!

Forbrukslån for 18 år+

Ofte stilte spørsmål om Forbrukslån (FAQ):

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet fra 5000,- kr helt opptil 500.000,- kr. I noen skjeldne tilfeller kan man låne inntil 600.000,- kr. Forbrukslånet kan brukes til hva du vil.

Søknadsprosessen for forbrukslån er ganske så rett fram. Du velger deg ut en lånemegler, som igjen søker hos mange ulike banker samtidig. Så velger du ut det tilbudet du synes er best. Husk bare på å ikke søke hos flere lånemeglere samtidig, da flere av dem samarbeider med mange av de samme bankene, og ved å søke hos flere meglere samtidig vil forsinke prosessen.

Å bruke forbrukslån som egenkapital til boligkjøp er noe vi fraråder på det sterkeste. Forbrukslån har en god del høyere rente enn et boliglån, og du vil da få to separate lån å betale på. Forbrukslån skal brukes til forbruk, og ikke bolig eller eiendom.

For å finne ut hvem som har best forbrukslån, er det enklest å sende inn din søknad via en lånemegler. Da vil megleren sende din søknad videre til mange ulike banker som konkurrerer seg i mellom med å gi deg det beste lånetilbudet. Da velger du det du synes er best.

Forbrukslån har en god del høyere rente enn f.eks. billån og boliglån. Det kan forklares med at du ikke trenger å stille eiendom som sikkerhet for lånet. Forbrukslån fåes med nominell rente fra 4.9% i Norge.

Forbrukslån er ikke farligere enn andre typer lån. Men som alltid skal man ha en plan for lånet, og man skal alltid betale ned i henhold til avtalen som inngås. Husk alltid på at du ikke låner mer enn du faktisk trenger. Forbrukslån kan brukes til mange ulike ting, som f.eks. uforutsette utgifter, eller en etterlengtet ferietur og andre ting.

Du kan søke hos de ulike lånegivere og banker selv, noe som er tidkrevende og mye arbeid. Eller du kan gå via en anerkjent lånegiver, som en av dem du finner i vår oversikt øverst på denne nettsiden. Da sendes din søknad til opptil 23 ulike banker og lånegivere samtidig, og du kan i ro og mak sette deg ned å velge ut det tilbudet du liker best.

ET FORBRUKSLÅN KAN DU BRUKE TIL HVA DU VIL!


En lys idé

Pusse opp kjøkkenet?

Du vet for eksempel at verdien på huset ditt øker betraktelig med et nytt kjøkken.

23

En Søknad

Du søker om et lån

En enkel søknad sendes gjennom en lånemegler til mange ulike banker.

Søknaden innvilges

Prosjektet kan begynne

Etter at pengene er motatt på din konto kan jobben endelig starte. Drømmekjøkkenet er på vei.

Våre samarbeidspartnere er erfarne lånemeglere som behandler din søknad trygt og effektivt.


​Når du skal sende inn din søknad via en lånemegler for å hente inn de beste tilbudene, er det viktig at du ikke sender inn søknad hos flere meglere samtidig.


Dette er fordi mange av meglerne samarbeider med flere av de samme bankene, og vil forsinke din søknadsprosess.

Lånemegler kundeservice

Banker som tilbyr forbrukslån til 18-åringer

Vi har samlet noen gode tilbydere av forbrukslån 18 år. Hos de fleste søker man hos mange banker og lånetilbydere i en og samme søknad, og de beste søker hos opptil 18 ulike banker for deg.

 

Som 18 åring er det noe begrenset utvalg i motsetning til at du er fylt 25 for eksempel. Men på denne siden er noen du kan søke hos.

 

Fra man er fylt 18 år kan man søke om forbrukslån. Forbrukslån er lån uten sikkerhet som er en type smålån fra 5 000 kr opptil 500 000 kr. Det finnes også mange banker der ute som tilbyr denne typen lån.

 

Det er endel minimumskrav for å få forbrukslån som 18 åring. For eksempel at du ikke har betalingsanmerkninger, har fast inntekt og har bodd i Norge i minst 5 år.

 

Å låne penger med slike typer lån er det ikke krav fra banken om å vite hva pengene skal gå til. Effektiv rente er som regel ganske høy sammenlignet med boliglån for eksempel, men vesentlig lavere effektiv rente enn på kredittkort.

 

Hva kan et forbrukslån hjelpe deg med?

De som tilbyr lån i denne kategorien er villige til å ta risiko. Det er fordi et forbrukslån er et lån uten sikkerhet for banken. Du pantsetter ingenting, og det kreves ikke at du opplyser hva pengene skal gå til. Du bestemmer deg for et lånebeløp, og så søker du mange ulike banker, og ser hvilken bank som kommer med beste tilbud.

 

De fleste av lånetilbyderne opererer med en aldersgrense på mellom 20 og 25 år på forbrukslån, men hos flere kan du få tilbud fra du fyller 18 år. Søknaden er helt uforpliktende og du velger selvfølgelig selv som du takker ja til de tilbud du mottar.

 

Bruke forbrukslån til prosjekter

Mange som tar opp forbrukslån gjør dette fordi de har prosjekter de ønsker å få utført, men mangler finansieringen til det. Det kan være lån til oppussing, lån til tomt, lån til tannbehandling eller rett og slett hva enn du måtte føle for å bruke pengene på.

 

Husk bare på at lån skal man alltid betale tilbake i sin helhet, så det er ikke smart å låne mer enn man har behov for.

 

Alternativer til forbrukslån til unge mennesker

Et alternativ til et lån er år skaffe seg et kredittkort. Noen kommer med en 0% renteperiode, men har veldig høy effektiv rente når den perioden er over. Derfor, hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet før den er ferdig, begynner du å betale renter som kan være høye.

 

Et forbrukslån har oftest en mye lengre nedbetalingstid enn kreditt. På store lån kan man få opptil 15 år nedbetalingstid.

 

Hvis man ikke ønsker å ta opp store forbrukslån hos långivere, kan man alternativt prøve å få lånt penger rentefritt hos familie eller venner. Dette kan ofte være enklere å få til, siden usikrede lån gjerne krever at du har 100 000 eller mer i inntekt i året.

 

Et renteeksempel på forbrukslån

Bank Norwegian: Effektiv rente 16,5%, 100 000 over 2 år, etabl. geb. 950, kostnad 16.682. Kr totalt: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. eff.rente 37,62%.

 

Din alder avgjør hvor mye bankene er villige til å låne deg, i tillegg til lånebeløp, nedbetalingstid og inntekt. Låner du bare 5 000 vil de fleste banker tilby deg en avtale, men søker du om 500 000 kan det bli vanskelig å få tilbud om forbrukslån.

Ta ansvar for egen økonomi

Når du fyller 18 år får du som de aller fleste ansvar for din egen økonomi. Det er mye du kan som 18 åring gjøre. Alt fra å låne penger, ta sertefikat, kjøpe deg hus, drikke øl, gå på pub til masse annet som man før ikke hadde lov til.

 

Å passe på sin økonomi og penger er noe av det viktigste man kan lære seg i ung alder.

 

Bankene setter pris på kunder som har en ryddig privatøkonomi, og som er gode betalere. Dette legger grunnlaget for å kunne ha gjeld senere i livet.

 

Så for å være sikker på at du klarer å håndetere gjelda du opptar, er det viktig at du ikke låner mer enn du klarer med.

Tilbud på tjenester som fins på nettstedet er kun et utvalg, og må ikke tolkes som fullt dekkende for markedet. 

Vi mener fortsatt at våre leverandører tilbyr gode tjenester og er verdt å besøke. Nettstedet drives med et kommersielt formål. 

Nettstedet benytter seg også av informasjonskapsler (Cookies) for å levere en sømløs opplevelse.

Copyright © 2021 - Finanza.no

Kontakt oss | Personvern

kundeservice@finanza.no