Beste Kredittkort

Beste Kredittkort
Vurdering: 4.4/5

Finn Beste Kredittkort

Her finner du et utvalg av gode kredittkort. Flere av dem har gode bonusordninger, cashback, forsikringer og andre fordeler.

Er du på utkikk etter et nytt kredittkort i Norge? Med så mange tilgjengelige alternativer kan det være overveldende å velge det rette for dine behov. Men ikke bekymre deg, Finanza har gjort undersøkelsene for deg.

Kredittkort er et viktig økonomisk verktøy i dagens verden. De tilbyr bekvemmelighet, sikkerhet og belønninger. Men ikke alle kredittkort er like. Hvert kort har sine egne unike funksjoner og fordeler, noe som gjør det viktig å velge det som passer best til din livsstil og dine økonomiske mål.

Når det gjelder kredittkort, er det mange alternativer å velge mellom. Hvert kort tilbyr sine egne fordeler, fra cashback-belønninger til reisefordeler. For å hjelpe deg med å ta en informert beslutning, har vi laget en liste over de beste kredittkortene i Norge. Enten du er en hyppig reisende eller bare ønsker å spare penger, er det et kort på denne listen for deg.

Med de beste kredittkortene får man cashback og bonuser på det man handler

Oversikt over det norske kredittkortlandskapet

Norge har et mangfoldig og robust kredittkortlandskap. Med en rekke alternativer fra de beste leverandørene kan du finne det perfekte kortet for enhver livsstil. Enten du er en budsjettbevisst forbruker på jakt etter cashback, en hyppig reisende med behov for reisebelønninger eller en netthandler som ønsker kontaktløs betaling, finnes det noe for enhver smak. Hvis du bruker kortet ditt hjemme eller i utlandet, kan du dra nytte av konkurransedyktige valutakurser og lave utenlandske transaksjonsgebyrer. Uansett hvilken type kredittkortbruker du er, finnes det et alternativ som passer dine behov i Norge.

De høyeste vekslingsgebyrene for kredittkort i Norge

Når du handler med kredittkort i Norge, er det viktig å ta hensyn til vekslingsgebyrene. Interbankgebyrer er gebyrene som den utstedende banken krever når kortinnehaveren foretar et kjøp. Ulike kort kommer med ulike vekslingsgebyrer, så det lønner seg å gjøre litt research og finne den beste prisen.

Heldigvis har Norge noen av de mest konkurransedyktige vekslingsgebyrene i Europa, noe som gjør det til et ideelt sted å handle med kort. Med disse lave satsene kan forbrukerne få mer ut av kjøpene sine, samtidig som de sparer gebyrer. Mange av de beste bankene i Norge tilbyr utmerkede vekslingssatser som gjør det enklere enn noensinne å få det du trenger uten å ruinere deg. Enten du er ute etter cashback-belønninger eller reisepoeng, finnes det et kredittkort som passer dine behov og tilbyr en uslåelig vekslingskurs i Norge.

kredittkort i Norge

De beste kredittkortene totalt sett i Norge

Å finne det beste generelle kredittkortet i Norge kan være en utfordring. Med så mange alternativer tilgjengelig på markedet, kan det være vanskelig å avgjøre hvilket kredittkort som gir størst verdi og fordeler. For å gjøre søket ditt enklere, har Finanza samlet en liste over de beste kredittkortene i Norge.

Santander Red

Santander Red er et av de beste kredittkortene som er tilgjengelig i Norge. Det tilbyr en rekke fordeler, inkludert 0 % rente på nye kjøp i 12 måneder, ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og cashback på utvalgte kjøp. Santander Red inkluderer også forsikringsdekning for reiser og leiebiler, samt en døgnåpen nødhjelpstelefon for rask hjelp når du trenger det mest.

Det tilbyr en rekke funksjoner og fordeler, noe som gjør det til et ideelt valg for både hyppige og sjeldne reisende. Du får også tilgang til eksklusive rabatter hos mange populære norske forhandlere som AirBnB, hoteller og restauranter. I tillegg kan du tjene opptil 5 % cashback på kjøp og få reise- og leiebilforsikring.

Norske bankkort

Norske bankkort er en praktisk og trygg måte å handle på i Norge. Disse kortene tilbys av de største norske bankene og kan brukes til å ta ut penger i minibanker, betale i butikker og betale regninger på nettet. De gir også tilgang til internasjonale betalingsnettverk, slik at brukerne kan betale i utenlandsk valuta. I tillegg til å være et sikkert betalingsmiddel tilbyr debetkort utstedt av norske banker flere fordeler, blant annet cashback-belønninger, kontaktløse betalinger og rabatter på visse kjøp.

I tillegg kommer de ofte med tilleggsfunksjoner som ulykkesforsikring og kontantoverføringer i nødstilfeller. Med sitt brede utvalg av fordeler og bekvemmelighet er debetkort fra norske banker et ideelt valg for dem som ønsker en enkel måte å håndtere økonomien sin på i Norge.

Motty

Motty er et av de beste kredittkortene som er tilgjengelig i Norge. Det tilbyr et bredt spekter av funksjoner som gjør det til et attraktivt alternativ for norske forbrukere. Med Motty kan brukerne tjene opptil 8 % cashback på alle kjøp som gjøres med kortet, noe som er en av de høyeste satsene som er tilgjengelig i Norge. I tillegg kan kortinnehavere dra nytte av ingen årlige avgifter, ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og tilgang til eksklusive kampanjer. Med Motty Rewards kan brukerne dessuten løse inn sine cashback-belønninger for produkter og tjenester fra et bredt spekter av forhandlere. Med sitt sjenerøse belønningsprogram og omfattende funksjoner er Motty et ideelt valg for de som leter etter et givende kredittkort i Norge.

IKANO

IKANO er et av de største kredittkortene i Norge. Det er en del av Ikano Bank, et veletablert selskap som har levert finansielle tjenester til kunder i over 30 år. IKANO tilbyr et bredt spekter av belønninger og fordeler, inkludert ingen årsavgift, ingen utenlandske transaksjonsgebyrer, cashback på kjøp og tilgang til eksklusive tilbud. IKANO-kredittkortet har også et bredt nettverk av brukersteder, slik at brukerne kan handle både i Norge og iutlandet. Med sine omfattende fordeler og sjenerøse belønningsprogram er IKANO et ideelt valg for de som leter etter et pålitelig kredittkort i Norge.

Morrow Bank Kredittkort

Morrow Bank Kredittkort er et av de beste kredittkortene i Norge. Det er designet for å gi en omfattende pakke med fordeler og belønninger for kortinnehavere. Dette kredittkortet tilbyr et imponerende utvalg av funksjoner, for eksempel 0% årlig rente, gratis kontantuttak fra minibanker og ingen utenlandske transaksjonsgebyrer. Det gir også en rekke eksklusive rabatter og spesialtilbud, noe som gir kortinnehaverne enda mer valuta for pengene.

Insta Pay

Insta Pay er en betalingsløsning som tilbyr de beste kredittkortene i Norge. Den tilbyr et bredt spekter av kort som passer til ulike behov, fra de som leter etter grunnleggende kort uten dikkedarer til mer avanserte belønninger og fordeler. Alle kortene har lave gebyrer og attraktive belønningsprogrammer, noe som gjør dem gode for alle som ønsker å gjøre forbruket sitt mer effektivt. Insta Pay har også en mobilapp som gjør det enda enklere å administrere økonomien din.

Å velge et kredittkort med reisebonus eller reisebelønninger er alltid smart i forkant av en reise.

De beste kredittkortene for reisebelønninger i Norge

Reisende som ønsker å få mest mulig ut av reisen til Norge, bør vurdere et kredittkort med belønninger. Kredittkort som tilbyr reisebelønninger i Norge inkluderer American Express, Chase Ultimate Rewards og mer. Disse kortene lar reisende tjene poeng eller miles for hver dollar brukt på kvalifiserte kjøp. Poengene kan deretter brukes til å bestille flyreiser, hotell, leiebil, cruise og mer. Mange av disse kortene tilbyr også tilleggsfordeler som for eksempel kontokreditt for restaurantutgifter og tilgang til lounger på flyplasser. Noen kort gir til og med rabatter på dagligvarekjøp på nettet og parkeringsavgifter. Med alle de potensielle fordelene som er tilgjengelige, bør reisende ta seg tid til å undersøke hvilket kort som passer best for deres individuelle behov før de søker.

Capital One Venture Rewards kredittkort

Capital One Venture Rewards Credit Card er et godt valg for reisende som ønsker å maksimere reisen til Norge. Dette kortet tilbyr en sjenerøs belønningssats på to miles per dollar brukt på kvalifiserte kjøp og ytterligere 10x miles på utvalgte hoteller. I tillegg gir kortet også opptil $ 100 i kontokreditt for Global Entry- eller TSA Precheck-søknadsgebyrer.

I tillegg kan kortinnehavere bruke sine opptjente miles til reiseutgifter som flyreiser, hotell, leiebil og cruise. Med dette kortet kan reisende også dra nytte av eksklusive fordeler som ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og tilgang til populære reiseportaler. Alt i alt er Capital One Venture Rewards Credit Card et godt valg for de som er ute etter en optimal belønningsopplevelse når de reiser i Norge.

Chase Ultimate Rewards®-poeng

Chase Ultimate Rewards®-poeng er et ideelt valg for dem som ønsker å få mest mulig ut av kredittkortbruken i Norge. Dette programmet tilbyr en sjenerøs belønningssats på 1 poeng per dollar brukt på kvalifiserte kjøp, og doble poeng i dagligvarebutikker og grossistklubber. I tillegg kan kortinnehavere også bruke poengene sine til reiseutgifter som fly, hotell, leiebil og cruise. Med Chase Ultimate Rewards® Points-programmet kan brukerne dra nytte av eksklusive fordeler som tilgang til populære reiseportaler og en engangsbonus på 50 000 poeng når du bruker $ 4 000 i løpet av de første tre månedene.

I tillegg kan kortinnehavere også bytte poengene sine mot cashback eller gavekort fra populære forhandlere. Alt i alt er Chase Ultimate Rewards® Points et utmerket valg for reisende som ønsker maksimal verdi av kredittkortbruken i Norge.

Citi ThankYou Premier kredittkort

Citi ThankYou Premier Credit Card er et utmerket valg for de som ønsker å få mest mulig ut av kredittkortbruken i Norge. Dette kortet tilbyr en sjenerøs belønningssats på 3 poeng per dollar brukt på reiser, 2 poeng per dollar brukt på bensinstasjoner og restauranter, og 1 poeng per dollar brukt på alle andre kvalifiserte kjøp. I tillegg kan kortinnehavere også bruke belønningspoengene sine til flyreiser, hoteller, cruise og mer uten blackout-datoer eller begrensninger. Med Citi ThankYou Premier Credit Card kan brukerne dra nytte av eksklusive fordeler som tilgang til populære reiseportaler og kontokreditter på opptil $ 100 hvert år når de foretar kvalifiserte kjøp. I tillegg kan kortinnehavere glede seg over ingen utenlandske transaksjonsgebyrer når de bruker kortet sitt i utlandet og en engangsbonus på 50 000 poeng etter å ha brukt $ 4000 i løpet av de første tre månedene. Alt i alt er Citi ThankYou Premier Credit Card et ideelt alternativ for reisende som ønsker maksimal verdi av kredittkortbruken i Norge.

Barclaycard Arrival Plus World Elite MasterCard

Barclaycard Arrival Plus World Elite MasterCard er et ideelt alternativ for de som ønsker å få mest mulig ut av kredittkortutgiftene sine mens de reiser i Norge. Uten utenlandske transaksjonsgebyrer og et sjenerøst belønningsprogram gir dette kortet brukerne maksimal verdi av kjøpene sine. Kortinnehavere kan tjene 2x miles på alle kvalifiserte kjøp, som deretter kan innløses for reisekreditter eller cash back. I tillegg kan brukerne også få opptil 10 % miles tilbake når de løser inn miles mot reisekreditter, noe som gjør det enklere å spare på flyreiser og hoteller.

Videre kan kortinnehavere dra nytte av eksklusive fordeler som tilgang til populære reiseportaler og automatisk leiebilforsikring når de bruker kortet sitt i utlandet. I tillegg tilbyr Barclaycard Arrival Plus World Elite MasterCard en engangsbonus på 50 000 poeng etter å ha brukt $ 3000 i løpet av de første 90 dagene. Alt i alt er dette et utmerket valg for reisende som ønsker å få maksimalt utbytte av kredittkortbruken i Norge.

American Express Platinum Card

American Express Platinum Card er det perfekte valget for deg som ønsker en luksuriøs shoppingopplevelse. Med dette kortet får du kontaktløs betaling, sikker netthandel og tilgang til eksklusive rabatter. I tillegg får du opptil 5 ganger poeng på hvert kjøp på hoteller og flyselskaper over hele verden. Enda bedre, du får en engangsbonus på 80 000 poeng når du bruker $ 4 000 innen tre måneder etter at du har åpnet en konto. Og hvis du reiser ofte, vil du sette pris på gratis tilgang til lounger på over 1200 flyplasser over hele verden. For ekstra bekvemmelighet kan du bruke kontokreditten din til Uber-turer eller bagasjegebyrer når du flyr med visse flyselskaper.

Til slutt tilbyr American Express også døgnåpen kundeservice og svindelbeskyttelse, slik at kjøpene dine er beskyttet mot potensielle risikoer. American Express Platinum Card er et utmerket valg for alle som leter etter et avansert kredittkort i Norge.

American Express er nå tilgjengelig for ikke-amerikanske statsborgere. Du må imidlertid vite at det kan være vanskelig å få det uten en god kreditthistorie!

Cashback er en av de mest populære fordelene folk ønsker når de velger kredittkort.

De beste cashback-kredittkortene i Norge

Hvis du leter etter et kredittkort som tilbyr cashback-belønninger i Norge, er det noen alternativer som skiller seg ut fra resten. Her er noen av de beste cashback-kredittkortene som er tilgjengelige i Norge:

 1. Ikano Visa Card: Dette kredittkortet tilbyr opptil 1% cashback på alle kjøp gjort med kortet. I tillegg kan du tjene opptil 10% cashback hos utvalgte forhandlere, inkludert Shell, H&M og mer.
 2. SAS EuroBonus American Express-kort: Dette kredittkortet tilbyr 1 % cashback på alle kjøp som gjøres med kortet, samt en rekke reiserelaterte fordeler, inkludert reiseforsikring og tilgang til flyplasslounger.
 3. Bank Norwegian Visa-kort: Dette kredittkortet tilbyr opptil 1 % cashback på alle kjøp som gjøres med kortet, samt en rekke reiserelaterte fordeler, inkludert reiseforsikring og rabatter på leiebil.
 4. Flexi Visa-kort: Dette kredittkortet tilbyr opptil 1 % cashback på alle kjøp som gjøres med kortet, samt en rekke andre fordeler, inkludert rabatter på drivstoff og leiebil.

Når du velger et cashback-kredittkort i Norge, er det viktig å vurdere årsavgift, rente og eventuelle andre gebyrer knyttet til kortet. I tillegg må du lese vilkårene nøye for å sikre at du forstår hvordan cashback-belønningsprogrammet fungerer. Med det riktige kredittkortet kan du tjene cashback på alle kjøpene dine og nyte en rekke andre fordeler i tillegg.

De beste gebyrfrie kredittkortene i Norge

Når det gjelder kredittkort i Norge, er det mange alternativer å velge mellom. Det kan imidlertid være overveldende å sile gjennom alle alternativene og finne det beste for dine behov. Hvis du er på utkikk etter et kredittkort uten årsavgift, finnes det flere gode alternativer.

 1. Bank Norwegian-kort. Dette kortet tilbyr en rekke fordeler, inkludert cashback-belønninger på alle kjøp, reiseforsikring og rabatter på flyreiser med Norwegian Air. Det har også en lav rente og ingen utenlandske transaksjonsgebyrer, noe som gjør det til et godt alternativ for hyppige reisende.
 2. Flexi Visa-kort fra Santander. Dette kortet tilbyr cashback-belønninger på alle kjøp, samt rabatter på drivstoff og andre kjøp hos utvalgte forhandlere. Det har også en lav rente og ingen årlige avgifter, noe som gjør det til et godt valg for alle som leter etter et enkelt og greit kredittkort.
 3. 365Privat kort fra Danske Bank. Hvis du leter etter et kredittkort uten gebyrer og en rekke fordeler. Dette kortet tilbyr cashback-belønninger på alle kjøp, i tillegg til rabatter på reiser, shopping og andre kjøp. Det kommer også med reiseforsikring og andre fordeler, noe som gjør det til et godt valg for alle som leter etter et omfattende kredittkort uten gebyrer.

Til syvende og sist vil det beste gebyrfrie kredittkortet i Norge avhenge av dine individuelle behov og forbruksvaner. Men ved å vurdere disse toppalternativene og gjøre dine egne undersøkelser, kan du finne det perfekte kredittkortet som passer din livsstil og personlige økonomi.

Retningslinjer for bruk av kredittkort i Norge

Å bruke kredittkort i Norge kan være en utmerket måte å dra nytte av bekvemmeligheten og sikkerheten som følger med å eie et kredittkort. Det er imidlertid viktig å sette seg inn i beste praksis for bruk av kredittkort, slik at du ikke ender opp med å bruke for mye penger eller pådrar deg ekstra gebyrer. Her er noen anbefalinger for ansvarlig bruk av kredittkort i Norge:

 1. Sett opp et budsjett: Før du bruker kredittkortet ditt, bør du vurdere å sette opp et budsjett som gjør at du ikke bruker mer enn du har råd til. Dette vil bidra til å sikre at du ikke ender opp med for mye gjeld på kortet ditt.
 2. Bruk kontaktløs betaling: Mange butikker over hele Norge godtar nå kontaktløs betaling, noe som gjør at kundene kan betale raskt og sikkert uten å måtte taste PIN-kode eller signere en kvittering. Bruk av denne funksjonen kan bidra til å gjøre det mer effektivt og sikkert å betale med kredittkortet ditt.
 3. Vær oppmerksom på valutakurser: Når du foretar kjøp utenfor Norge med kredittkortet ditt, må du sørge for å undersøke gjeldende valutakurs for valutaen du bruker før du gjennomfører transaksjonen for å unngå unødvendige kostnader på grunn av ugunstige omregninger.
 4. Dra nytte av belønningsprogrammer: Mange banker tilbyr belønningsprogrammer når du bruker kortene deres, for eksempel cashback-fordeler eller reisepoeng som kan innløses på et senere tidspunkt. Å dra nytte av disse tilbudene kan bidra til å gjøre det enda mer fordelaktig å bruke kredittkortet ditt!
 5. Husk at du ikke automatisk kvalifiserer for kredittkort! Kredittpoengene dine avgjør om du kvalifiserer og rentesatsene.

Ved å følge disse tipsene bør du ikke ha noen problemer med å dra full nytte av all bekvemmeligheten og sikkerheten forbundet med å eie et kredittkort mens du er i Norge!

Slik velger du riktig type kredittkort for deg

Det er viktig å velge riktig type kredittkort for å sikre at du får mest mulig ut av det. Det finnes ulike typer kredittkort i Norge, og det er viktig å forstå dine behov og forbruksvaner for å velge det som passer deg best.

 1. Tenk over hvorfor du trenger et kredittkort. Hvis du er ute etter et kredittkort for å hjelpe deg med å styre utgiftene dine, bør du velge et kort med lav rente eller et kort som tilbyr cashback eller belønninger på dagligdagse kjøp. Hvis du derimot er på utkikk etter et kredittkort for reiseformål, bør du vurdere et kort som tilbyr reisebelønninger, for eksempel flypoeng eller hotellpoeng.
 2. Vurder årsavgiften. Noen kredittkort har en årsavgift, mens andre ikke har det. Hvis du planlegger å bruke kredittkortet ditt ofte, kan et kort med årsavgift være verdt det hvis det gir bedre belønninger eller fordeler.
 3. Vurder kredittgrensen og rentene. Sørg for å velge et kredittkort med en kredittgrense som passer dine behov og en lav rente for å unngå å betale høye renter på ubetalte saldoer.
 4. Sørg for å lese vilkårene og betingelsene i kredittkortavtalen grundig. Se etter eventuelle skjulte gebyrer, straffer eller begrensninger som kan påvirke din evne til å bruke kortet effektivt.

Ved å vurdere disse faktorene kan du velge riktig type kredittkort som oppfyller dine individuelle behov.

I dag er kontaktløse kredittkort kommet for å bli. Perfekt til småkjøp.

Fordeler ved bruk av kontaktløse betalinger

 1. En av fordelene med å bruke kontaktløse betalinger med kredittkort i Norge er bekvemmelighetsfaktoren. Med kontaktløse betalinger kan du foreta raske og enkle transaksjoner uten å måtte taste inn en PIN-kode eller signere en kvittering. Dette er spesielt nyttig for småkjøp som en kopp kaffe eller en matbit på farten.
 2. En annen fordel er den ekstra sikkerheten som kontaktløse betalinger gir. Med kontaktløse betalinger forlater kredittkortet aldri hånden din, noe som reduserer risikoen for at det blir mistet eller stjålet. I tillegg bruker kontaktløse betalinger krypteringsteknologi for å beskytte dine personlige og økonomiske opplysninger, noe som gjør det vanskeligere for svindlere å stjele identiteten din eller foreta uautoriserte kjøp.
 3. Bruk av kontaktløse betalinger kan også hjelpe deg med å holde oversikt over utgiftene dine. Mange kredittkortselskaper tilbyr transaksjonsvarsler i sanntid, slik at du kan se nøyaktig hvor mye du bruker og hvor pengene dine går. Dette kan hjelpe deg med å holde oversikt over økonomien din og unngå overforbruk.
 4. Endelig blir kontaktløse betalinger stadig mer akseptert i Norge, noe som gjør dem til et praktisk og tilgjengelig alternativ for daglige transaksjoner. Etter hvert som flere forhandlere og bedrifter tar i bruk kontaktløs betalingsteknologi, er det sannsynlig at vi vil se enda flere fordeler og frynsegoder for kredittkortbrukere som velger å bruke denne betalingsmåten.

Konklusjon

For å konkludere, Norge tilbyr et bredt utvalg av kredittkort som kan dekke behovene til de fleste norske innbyggere og reisende. Enten du leter etter et kort som hjelper deg med å tjene belønninger, gjøre kjøp på nettet eller betale for parkering, finnes det et alternativ som kan hjelpe deg. I tillegg, hvis du ønsker å dra nytte av valutakurser og utenlandsk valuta, tilbyr mange kort bonuser og kontokreditter når de brukes i andre land.

Til syvende og sist, når du velger det beste kredittkortet for dine behov, er det viktig å vurdere funksjonene og fordelene som tilbys av hvert kort. På den måten kan du sikre at du får mest mulig ut av kortet ditt. For ytterligere informasjon og råd, kontakt Finanza for å få det beste kredittkortet for dine personlige behov!